Over mij

Social media

Vroeger was ik een hardcore kettingroker. Toen de e-sigaretten begonnen op te komen was ik meteen één van de mensen die deze wou proberen. Zoals zoveel mensen was mijn eerste ervaring niet helemaal geweldig: constant technische problemen, matige smaakervaringen en vooral heel wat lekken en problemen om een goede leverancier te vinden voor heel wat leuke toestellen waarvan ik op internet kon lezen dat ze wél goed waren.

Na een tijdje had ik begrepen dat ik in België gewoon mijn gading niet zou vinden, en begon ik heel wat spulletjes in Nederland en Frankrijk te bestellen. De belachelijke reglementering in ons land wil nog steeds zeggen dat het moeilijk is om in België veel spullen te vinden, maar gelukkig zijn er enkele moedige winkeleigenaars die nu wél op de kar zijn gesprongen.

Ikzelf ben ondertussen een échte damper, en ben helemaal verslaafd aan het testen van liquids, clearomizers en modboxes. Daarom deze website: ik ga hier mijn bevindingen plaatsen, foto’s delen, hier en daar een filmpje en vooral veel tips!

Welkom dus op mijn website, ik hoop dat je er kan vinden wat je zoekt. Als je mij wil contacteren kan je altijd een comment nalaten op mijn posts, natuurlijk!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *