Virgin Vapor E-Liquids

Social media

virgin vapor e-liquids

Virgin Vapor is een Amerikaans merk van e-juices die een heel aparte manier hebben gevonden om zichzelf te distantiëren van de rest van de markt van e-liquids: ze zijn namelijk bijna 100% organic (biologisch, bij ons) – en ze zijn dus vanzelfsprekend 100% VG. Het verschil met veel andere VG liquids is dat ze bij Virgin Vapor gebruik maken van een kleine toevoeging van gedistilleerd water om de liquid iets minder stroperig te maken waardoor hij ook in clearomizers die minder goed overweg kunnen met de “normale” 100% VG liquids.

Klinkt simpel, maar is eigenlijk enorm intelligent. Doordat deze liquids ongeveer de viscositeit hebben van een 50/50 liquid werken ze met clearo’s met korte of minder goede wieken. De korte wieken van mijn Justfog 2043 kunnen iets minder goed om met 100% VG liquids, maar doen het subliem met de Virgin Vapor liquids. Een enorme aanrader dus voor mensen die geen PG willen of kunnen gebruiken en toch geen stroperige liquids wensen. Love it!

Momenteel is er geen Belgische webshop of winkel die Virgin Vapor verkoopt, dus ik bestel de mijne in de Verenigde Staten als er vrienden naar daar gaan. Laten versturen is niet echt een optie gezien de douane. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *